Angre- og Returrett

Angrerett

Du har full angrerett innen 14 dager etter at du har mottatt din bestilling. Hvis du angrer på et kjøp hos oss så er det Angrerettloven som gjelder.

Varen må returneres uskadet og i original emballasje, varen skal være ubrukt og i samme forfatning som du mottok den. Eventuelle merkelapper skal henge på. Dette er en forutsetning ved bruk av angreretten. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur. Om du velger å heve kjøpet i sin helhet blir hele beløpet refundert, men eksl. frakt på 99,- 

Dette forutsetter at du har handlet med kort og at varene er kommet tilbake til oss.

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven §15, første ledd).

Reklamasjon

Du er som kjøper ansvarlig for å sjekke om produktet er uskadet. Dersom du oppdager feil eller mangler må dette meldes til butikken så snart som mulig. Send oss en mail til post@goodtimesrisor.no eller ring oss på 47769556 for å få avtalt fri retur. Send med ordrebekreftelsen. Etter mottatt retur sender vi ny vare dersom vi har denne på lager. Er varen utsolgt refunderer vi varens kostnad. Tilbakebetaling av forhåndsbetalte beløp, inkl. frakt ved reklamasjon og ved heving av kjøp pga forsinket levering vil skje innen 14 dager.

 

Produktene som skal sendes i retur sendes hit:

Good Times

Kragsgata 14

4950 Risør

 

Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer.

 

Utfyllende opplysninger om angre- og returrett finner du her.

Fysisk utfylling / utskrift finner du her.