Vanlige spørsmål om frakt og levering

Hva er frakt kostnaden? Vi har frakt fra 79,- Fri frakt over 999,-

Vi sender kun i Norge.

Hvor blir varene blir sendt fra?

Alle varer blir sendt fra lokalt lager i Risør fra fysisk butikk. Vi sender varer samme dag eller dagen etter mottatt bestilling. Vi tar forbehold om at det kan oppstå situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for ett eller flere produkter. Dersom dette skjer vil du motta en e-post fra oss, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby som alternativ vare. Du har rett til å heve kjøpet ved forsinket levering.

Leveringsalternativer

Vi bruker PostNord til alle sendinger. Du får pakken levert til nærmeste utleveringssted/pakke automat. Ta alltid med gyldig ID og pakkenummer når du skal hente pakken din. Dersom du ønsker pakken levert et annet sted så gi oss beskjed ved bestilling. Vi tilbyr også klikk og hent i vår fysiske butikk i Risør.

Leveringstider

Vi leverer pakkene innen 2-5 virkedager etter at du har mottatt en endelig ordrebekreftelse. Vi tar forbehold om avvik i postgangen. Du mottar en mail med sporingsnummer når varen er sendt fra vårt lager. Merk at det kan ta opptil 2 dager før pakken din er registrert hos PostNord.

Ta kontakt med oss dersom varen ikke er kommet innen 5 dager eller om du ikke har fått sporingsnummer.Vi ber deg være oppmerksom på at PostNord ikke leverer pakker i helger eller på helligdager. Du vil motta en hentemelding når pakken er ankommet ditt hentested.

Uavhentede pakker

Pakker som ikke hentes og kommer i retur til oss vil bli trukket for kostnadene dette medfører.

Hente i butikk

Du kan hente bestillingen din gratis i butikken. Du vil få en bekreftelse på mail når bestillingen din er klar til å hentes. Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut dersom annet ikke er avtalt.

Forbehold

- Avvik i vårt lager kan forekomme da lageret vårt reguleres elektronisk opp mot vårt kassesystem i fysisk butikk.

- Avvik i postgangen.

Bytte en vare

Vi tilbyr gratis frakt til deg på ny ordre ved bytting av størrelse/farge. Du betaler returfrakt på varen som returneres. Dette forutser at vi har varen på lager eller kan bestille den opp. Ta kontakt med oss slik at vi kan holde av varen. Husk å fylle ut returskjema for å unngå problemer med å identifisere ordren din.